Το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη (30/6-1/7) θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές και εργαστηριακές εξετάσεις
Από την Τετάρτη (2/7) θα ξεκινήσουν τα… βάσανα για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, με την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, ενώ τις προηγούμενες δυο ημέρες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται και κατά πόσο ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα που τους δόθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει: «Καθορίσθηκε, από τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου και Χρήστο Τσελιόπουλο, το πρόγραμμα προετοιμασίας για το χρονικό διάστημα (έως 8-7) που θα βρίσκεται η ομάδα στα Γιάννινα.
Την Δευτέρα και Τρίτη (30/6 και 1/7/2014) θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές και εργαστηριακές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, (καθορίστηκαν τα γκρουπ), με την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας Βασίλη Αλεξίου.
Η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 2-7-2014, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχισθούν στο Π.Ε.Α.Κ.Ι έως την Τρίτη, 8/9/2014, οπότε και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως και τις 24-7-2014. Οι εργαστηριακές  εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ιπποκράτειο Ιατρικό Κέντρο Ιωαννίνων».

Πηγή: onsports.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.