Η μοτοσικλέτα του 45χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονη, ενώ στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δύο παιδιά που έκαναν ποδήλατο...
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Γ. Δήμου και Κασσαβέτη, όταν ένας 45χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας κατεβαίνοντας την οδό Κασσαβέτη παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, με αποτέλεσμα την σφοδρή του σύγκρουση με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο διερχόταν την οδό Γ. Δήμου στο ρεύμα προς Ν. Ιωνία και οδηγούσε μία 46χρονη. Την αρχική σύγκρουση ακολούθησε και δεύτερη, αυτή της μοτοσικλέτας με δύο ποδήλατα, με αναβάτες δύο παιδιά.
Από τις διαδοχικές συγκρούσεις της μοτοσικλέτας, ο 45χρονος άντρας κατέληξε στο πεζοδρόμιο όπου χτύπησε με δύναμη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Όπως γράφει το e-volos, στο σημείο κατέφθασαν άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, αξιωματικοί της οποίας έχουν αναλάβει και την προανάκριση της υπόθεσης και δύο ασθενοφόρα, τα πληρώματα των οποίων παρέλαβαν αρχικά τον 45χρονο, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και το ένα εκ των δύο παιδιών που έκαναν ποδήλατο, ευτυχώς με μικροτραυματισμούς, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.