Σύμφωνα με τούρκικη ιστοσελίδα, ο Κώστας Μήτρογλου θα παίξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην γειτονική χώρα με την φανέλα της Μπεσίκτας. Διαβάστε το ρεπορτάζ.
Μπορεί να πήγε μετά βαΐων και κλάδων στην Αγγλία και τη Φούλαμ, εντούτοις δεν κατάφερε να την βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Κάτι ο τραυματισμός του, κάτι ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Φέλιξ Μάγκατ, το όνειρο του Κώστα Μήτρογλου στο "Νησί" μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Και κάπου εκεί έρχεται η Μπεσίκτας να θελήσει να τον βάλει και πάλι στον ίσιο δρόμο. Τουλάχιστον με βάση το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας futborsa.com.tr.
Το δημοσίευμά της υποστηρίζει πως ο διεθνής Έλληνας φορ, ο οποίος τον περασμένο Γενάρη άφησε τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει με μετεγγραφή 15 εκ. ευρώ στην Αγγλία, θα παίξει για λογαριασμό της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.
Μάλιστα, οι δυο ομάδες φέρεται να τα έχουν βρει μεταξύ τους, η Μπεσίκτας θα καλύψει το συμβόλαιό του, ύψους 2,5 εκ. ευρώ, ενώ με βάση το ρεπορτάζ ο παίκτης έχει στείλει με φαξ υπογεγραμμένο το προσύμφωνο, ώστε να δρομολογηθεί το deal.
Βέβαια, δεν αποσαφηνίζεται αν θα είναι με μετεγγραφή ή με δανεισμό, αλλά τονίζεται πως την Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και ο παίκτης θα ανακοινωθεί από την τουρκική ομάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο "πιστολέρο" βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Βραζιλία με την Εθνική μας ομάδα, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον πρώτο αγώνα με την Κολομβία μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ με την Ιαπωνία ξεκίνησε βασικός, αλλά στο 34' παραχώρησε αναγκαστικά την θέση του στον Φάνη Γκέκα λόγω τραυματισμού.

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.