Ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, είναι ένας ακόμη παίκτης που αρέσει στο επιτελείο του "Άγιαξ της Ηπείρου". Εκ των έσω η λύση για αντι-Κολοβέτσιο.

Είναι ξεκάθαρο πως τον τελευταίο καιρό ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και οι περιπτώσεις που κοιτάει δεν είναι λίγες. Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr ο Μιχάλης Μανιάς είναι ο πρώτος στόχος από την Ελλάδα, αλλά όχι και ο μοναδικός.
Ο παίκτης ήταν πληρωμένος ως τον Μάρτιο και τώρα έχει δικαίωμα προσφυγής, όμως, η υπόθεσή του κωλυσιεργεί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι Γιαννιώτες ψάχνουν και εναλλακτική λύση και την έχουν βρει στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο 31χρονος επιθετικός είχε μία πολύ καλή σεζόν με τον Λεβαδειακό και ήδη του έχει κατατεθεί πρόταση. Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι από τη στιγμή που και άλλες ομάδες της Super League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Βλέποντας και κάνοντας
Από εκεί και πέρα, πιο ρευστά είναι τα πράγματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό όσον αφορά άλλες θέσεις. Όντως δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει ο Εμιλιάνο Βίλα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, ενώ ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον Απόστολο Σκόνδρα, στον οποίο ενδέχεται να κατατεθεί πρόταση ανανέωσης.
Σημαντικό είναι και το ποιος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Είναι, πάντως, πολύ πιθανό να δοθεί η ευκαιρία στον Θεόδωρο Μπέριο, τον οποίο πιστεύουν πολύ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Συνεπώς, όλα δείχνουν ότι αυτός που θα αποκτηθεί θα είναι νεαρός σε ηλικία εκτός κι αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.