Δύο ανοιχτά μέτωπα έχει η ΑΕΚ σε ότι αφορά τη θέση του σέντερ φορ και του παίκτη που θα αναλάβει να «φορτώσει» με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Μρτζα και Τζιμπούρ στην τελική ευθεία.
Από τη μία, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr υπάρχει o Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ένωση και από την άλλη ο Ντράγκαν Μρτζα, ο οποίος φέρεται ότι ναι μεν τα βρίσκει στο οικονομικό με τους Κιτρινόμαυρους, όχι όμως και στη διάρκεια του συμβολαίου.
Για τον Αλγερινό έχετε ενημερωθεί εκτενώς από τα ρεπορτάζ μας, για το πως έχει η κατάσταση με την επικείμενη μεταγραφή του, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει ο πρώτος σκόρερ του σέρβικου πρωταθλήματος, Ντράγκαν Μρτζα που μόνος απαρατήρητος δεν περνάει από την ΑΕΚ.
Η Ένωση, όπως έχετε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του 30χρονου φορ και απ' ότι φαίνεται υπάρχει διαφωνία στη διάρκεια του συμβολαίου. Η ΑΕΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο με 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ τη δεύτερη χρονιά το ποσό θα αυξηθεί.
Η διαφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν αφορά στο οικονομικό, αλλά στ διάρκεια του συμβολαίου, αφού ο Μρτζα επιθυμει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας χωρίς να τον ενοχλεί αν οι αποδοχές του δεν αυξηθούν την τελευταία χρονιά.
Ο Μρτζα είναι θετικός στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα στη Β' Εθνική, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται διαταθειμένος να κάνει πίσω για τη διάρκεια του συμβολαίου. Οι εξελίξεις για τη θέση του φορ είναι ραγδαίες και τις επόμενες ημέρες ή και ώρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης.
Ίσως μέσα στην ημέρα πάντως να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση Τζιμπούρ που με τις ισχύουσες συνθήκες φαντάζει ως το φαβορί.


Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.