Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για παλικαρίσια πρόκρισης της Ελλάδας, με καρδιά κόντρα πολλούς που την κριτικάρουν, ενώ θέλει σε 5 μέρες νέα επιτυχία για όλους τους Έλληνες.
‘’Είστε πολύ χαρούμενοι, ήρθαμε εδώ με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, δεν το είχαμε πετύχει ποτέ και το καταφέραμε με εμφατικό τρόπο", τόνισε αρχηγός της Ελλάδας, Γιώργος Καραγκούνης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού.
"Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και στα 90 λεπτά, ήρθε το γκολ στο τέλος, αλλά έτσι είναι πιο γλυκό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και τώρα περιμένουμε το επόμενο ματς".
"Είμαστε πολύ φιλόδοξοι, το έχουμε δείξει αυτό και τα τελευταία λεπτά στον πάγκο όλοι θέλαμε δικαιοσύνη. Δεχτήκαμε με τον αντίπαλο να έχει κάνει μόνο μία φάση, δεν ήταν δίκαιο".
"Με την βοήθεια του Θεού το καταφέραμε και το καταφέραμε παλικαρίσια. Κάναμε τους Έλληνες υπερήφανους. Έχουμε 5 μέρες μπροστά μας για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία".
"Είναι ένα υπέροχο Μουντιάλ και εμείς το κάνουμε ακόμη καλύτερο, κόντρα σε όλους. Αυτούς που μας κάνουν κριτική για το στυλ παιχνιδιού μας. Η καρδιά όμως του Έλληνα είναι τέτοια και πάει κόντρα σε πολλά πράγματα".
"Το είχαμε ξανακάνει και στο EURO 2012, έχοντας καρδιά και πάθος. Μακάρι σε 5 μέρες να έχουμε μία νέα μεγάλη επιτυχία για όλους τους Έλληνες".


Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.