Ένας Πατρινός ηλικίας 41 ετών έχασε τη ζωή του, στο χθεσινοβραδινό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο ύψος των φαναριών της Κάτω Αχαΐας.
Το Ι.Χ. του Πατρινού που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σύμφωνα με την αστυνομία είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το δεύτερο όχημα που είχε αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε ένας 28χρονος από την Βουλγαρία.
Όπως διαβάζουμε στο patrastimes, από τη σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση, εκτός από τον θανατηφόρο τραυματισμό του πρώτου οδηγού, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.
Πιο σοβαρά τραυματίστηκε η συνοδηγός ηλικίας 48 ετών και πιο ελαφρά τα τρία άτομα που κάθονταν στις πίσω θέσεις. Ανάμεσά τους και ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις 6 ετών και άλλα δύο άτομα ηλικίας 58 και 23 ετών αντίστοιχα.
Να σημειωθεί πως μετά τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο και η ανήλικη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.