Σε κεντρικό σημείο της πόλης (Λ. Ιωαννίνων 34 ,Πρέβεζα) βρίσκεται η έκθεση επίπλων επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού της εταιρείας «έπιπλο Χαρίλαος Σ. Ράπτης», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, δίνοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες.
Η συνεχής ενημέρωση για οποιαδήποτε τάση επικρατεί, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους χρειάζονται κάτι «νέο» στο χώρο τους.
Η μακρά διαδρομή στο χώρο του μοντέρνου επίπλου με απόψεις και προτάσεις που καλύπτουν ευρύ φάσμα απαιτήσεων για κάθε χώρο και η συνεχής ενημέρωση για οποιαδήποτε τάση επικρατεί, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους χρειάζονται κάτι «νέο» στο χώρο τους.
Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία έχει αναπτύξει συνεργασίες με μεγάλους οίκους με σκοπό να μένουν ικανοποιημένοι πλήρως όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες της. Από τη μελέτη ως την εκτέλεση του έργου, άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρία και κυρίως ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, παρακολουθούν από κοντά την πορεία των εργασιών, εξασφαλίζοντας για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.
Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών και η προσφορά προϊόντων κι εμπορευμάτων σε ελκυστικές τιμές για το ελληνικό κοινό. Στην προσπάθειά της για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα του εξοπλισμού η εταιρία μας είναι ανοικτή για συζήτηση σε οποιαδήποτε πρόταση από τους πελάτες της!


Γενικές Πληροφορίες
Σ' έναν μοντέρνα διαμορφωμένο χώρο παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον οικιακό εξοπλισμό, δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό κομψότητα- χρηστικότητα- αρμονία.
Νέοι άνθρωποι, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, προσπαθούν να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στον τομέα του επίπλου, επιλέγοντας κομμάτια που απογειώνουν το χώρο σας. 

Εμπιστευτείτε το ειδικευμένο προσωπικό μας όχι μόνο για τον εξοπλισμό αλλά και τη διακόσμηση του χώρου σας, και χαρίστε στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο την προσωπικότητα που αξίζει.


Γιάννης Βασιλειάδης 



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.