Ο Ντάνιελ Πράνιτς απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε αναφορικά με το μέλλον του και θα περιμένει τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Κροατία.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της Κροατίας συγκεντρώνεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος αφήνει προσωρινά στην άκρη το ποδοσφαιρικό μέλλον του.
Κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Βραζιλία, ο Κροάτης μεσοαμυντικός απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό και αρκέστηκε να τονίσει ότι προέχουν τα παιχνίδια του Μουντιάλ και ειδικότερα αυτό της πρεμιέρας απέναντι στη διοργανώτρια Βραζιλία.
Μετά την αποκάλυψη που έκανε αναφορικά με τον όρο που του επιτρέπει να "σπάσει" το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, ο Πράνιτς δεν αναφέρθηκε ξανά στο θέμα θέλοντας να αποφύγει και τις εντάσεις και τις παρανοήσεις.
Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι αξιολογεί ότι δικαιούται περισσότερα χρήματα από τις 300.000 ευρώ με τις οποίες αμείβεται ετησίως και φιλοδοξεί ότι μέσω των εμφανίσεων του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και θα βρει πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά το ξεπέρασε και θα γυμναστεί κανονικά στις προπονήσεις επί βραζιλιάνικου εδάφους."Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι υγιής και θα παίξει στο φιλικό με την Αυστραλία" επιβεβαίωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκο Κόβατς, σε σχετική ερώτηση.


Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.