Πραγματοποιήθηκε το τέταρτο "Ντάιαμοντ Λιγκ" της σειράς στη Ρώμη όπου έγιναν οι τέσσερις κορυφαίες επιδόσεις για φέτος. Ξεχώρισε η μάχη του ύψους.

Καλές επιδόσεις και πλούσιο θέαμα για τους φίλους του κλασικού αθλητισμού έγιναν στο "Ντάιαμοντ Λιγκ" της Ρώμης το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Ρώμη. 
Στον τέταρτο αγώνα της σειράς δεν είχαμε κάποια ελληνική συμμετοχή ωστόσο είδαμε εξαιρετικές επιδόσεις.
Συνολικά είχαμε τέσσερις καλύτερες φετινές επιδόσεις αλλά και μία ισοφάριση.
Η πρώτη από αυτές έγινε στα 100μ. εμπόδια όπου η Αμερικανίδα Μπριάνα Ρόλινς τερμάτισε σε 12.53. Φετινό ρεκόρ είχαμε και στα 400μ. εμπόδια με την Καλίσι Σπένσερ να τερματίζει στα 53.97.
Στο επί κοντώ κέρδισε η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με 4.70μ., κάνοντας και εκείνη καλύτερη επίδοση. Το τελευταίο φετινο ρεκόρ έγινε στα 5.000μ. όπου η Γκενζέμπε Ντιμπάμπα έκανε 14.34.99.
Ρεκόρ Ασίας από τον Μπαρσίμ
Στο ύψος δεν είχαμε τη μάχη που περιμέναμε ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους άλτες αυτή τη στιγμή αφού τόσο ο Ούχοφ όσο και ο Ντρούιν έμειναν χαμηλά.
Νικητής ήταν ο Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ με 2.41μ., ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και πετυχαίνοντας ρεκόρ Ασίας και εθνικό, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ουκρανό Μποχντάν Μπονταρένκο με 2.34μ.
Ο άλτης από το Κατάρ δοκίμασε στην συνέχεια στα 2.43μ., όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.


Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.