Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν παρουσίασε την Τετάρτη στο “Γ. Καραϊσκάκης” η ΠΑΕΟλυμπιακός – Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Γιάννης Βρέντζοςαναφέρθηκε στις μετεγγραφικές υποθέσεις των “ερυθρόλευκων”
Με το σύνθημα “συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” ο Ολυμπιακός παρουσίασε την Τετάρτη τις τιμές και τα προνόμια των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2014-2015
Η εκδήλωση διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, με τους Καραπαπά και Βρέντζο να αναλύουν το πλάνο για τα νέα διαρκείας. 'Έχοντας εισιτήρια με τιμές για κάθε... πορτοφόλι, οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν να ξεπεράσουν τον περσινό αριθμό και να βλέπουν διαρκώς το “Γ. Καραϊσκάκης” γεμάτο
Στη συνέχεια η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις εξελίξεις στα μετεγγραφικά, με τον Γιάννη Βρέντζο να σημειώνει: «Κύριο μέλημα για φέτος είναι η διατήρηση του περσινού πετυχημένου κορμού. Επίσης το παγκόσμιο Κύπελλο δημιουργεί καθυστέρηση στις μεταγραφές. Με την έναρξη της περιόδου θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού, που θα αποτελείται από 22, 23 ποδοσφαιριστές. Τα 8/11 της ομάδας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Είμαστε σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Εντινγκά. Το βάρος έχει πέσει στις μεταγραφές τριών, τεσσάρων παικτών στην μεσοεπιθετική γραμμή, που θα είναι κλειδιά για τη νέα σεζόν και θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις. Ο Ολυμπιακός με όλα αυτά που κάνει έχει γίνει ελκυστικός προορισμός για παίκτες από το εξωτερικό».
Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, σημείωσε: «Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια, τα τελευταία χρόνια, ανανέωσης των συμβολαίων, πολύ πριν πάνε προς την λήξη τους. Συμβαίνει αυτό τα τέσσερα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να θεωρούνται σαν μεταγραφές».
Για την περίπτωση του Κάμπελ ο Βρέντζος είπε: «Ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθεια για οψιόν αγοράς με τον δανεισμό από την Άρσεναλ που δεν δέχθηκε. Έγινε και δεύτερη πρόταση στην Άρσεναλ, αλλά περίμενε το Μουντιάλ και έγινε νέα προσέγγιση προς τη λήξη της σεζόν. Είναι δεδομένο πως προτεραιότητα της Άρσεναλ είναι να τον κρατήσει, κάτι που δείχνει να θέλει και ο παίκτης».
Για τον Μαρκάνο, σχολίασε: «Ο Μαρκάνο έχει δύο ακόμα χρόνια συμβολαίου με την Ρουμπίν Καζάν με μεγάλες οικονομικές απολαβές, που δεν μπορούν να προσεγγιστούν. Καθιστά δύσκολη την περίπτωση, αλλά είναι και επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στον Ολυμπιακό κι έτσι αποτελεί έναν στόχο».
Σχετικά με το θέμα του Φινμπόγκασον ο Βρέντζος εξήγησε: «Έγινε σημαντική προσφορά σε Χέρενφεϊν και Φινμπόγκασον με τον παίκτη να είναι ικανοποιημένος, αλλά όχι η ομάδα. Αν η ομάδα βρει τα λεφτά που θέλει, τότε θα τον δώσει».


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.