Την καταγγελία που έκανε οδηγός, ότι έπεσε θύμα κλοπής σε πρατήριο υγρών καυσίμων, διαψεύδει με ανακοίνωσή της η εταιρία Shell.
Στην απάντηση της εταιρίας, η οποία επισυνάπτει και σχετικά έγγραφα, τονίζεται ότι το πρατήριο έχει εγκατεστημένο σύστημα εισροών εκροών και οι έλεγχοι ακριβείας από τους αρμόδιους φορείς είναι τακτικοί.
Σημειώνει ακόμη ότι χωρητικότητα του συγκεκριμένου οχήματος ανέρχεται στα εκατό λίτρα και όχι στα ογδόντα όπως υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
Στην απάντηση σημειώνεται:
Η απόδειξη πληρωμής καυσίμων δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί με το όχημα στην αναφορά. Σε κάθε περίπτωση η επίσημη αντιπροσωπία της VW στην Ελλάδα μας ενημερώνει ότι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του μοντέλου TOUAREG του 2006 είναι 100λτ.
Το πρατήριο Shell επί του κόμβου Εγνατίας οδού στα Ιωάννινα έχει εγκατεστημένο σύστημα εισροών εκροών.
Η λειτουργία των αντλιών του ελέγχεται σε τακτική βάση από την εταιρεία μας (τελευταίος έλεγχος 10/06/14) αλλά και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς (τελευταίος έλεγχος 21/05/14- επισυνάπτεται το πρωτόκολλο ελέγχου ακριβείας αντλιών από το Τμήμα Εμπορίου). Όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων πιστοποιούν την ακρίβεια των αντλιών του πρατηρίου.
Η συγκεκριμένη «καταγγελία» είναι αβάσιμη και οι χαρακτηρισμοί που τη συνοδεύουν είναι απαράδεκτοι. Δεδομένου ότι τέτοιες ανακριβείς δηλώσεις παραπλανούν το καταναλωτικό κοινό και δυσφημίζουν τα πρατήριά μας επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας ενάντια στον κύριο που έχει κάνει την σχετική αρχική ανάρτηση.

Πηγή: pamepreveza.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.