Μπορεί να ήταν καλύτερος αλλά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ 1-0 στο δεύτερο παιχνίδι του στο τουρνουά International Champions Cup, αλλά για μια ακόμη φορά οι παίκτες του Μίτσελ κέρδισαν τις εντυπώσεις. 
Σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Μίλαν, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αλλαγές στην αρχική 11αδα. Το ματς στο Soldier Field του Σικάγο, δεν ξεκίνησε καλά για τους ερυθρόλευκους, που είδαν τον Στέρλινγκ να νικά τον Μέγιερι μόλις στο 5ο λεπτό και να ανοίγει το σκορ, εκμεταλλευόμενος μια κόντρα που μπέρδεψε τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. 


Ντοσεβί και Γκαζαριάν πήραν τους πρωταθλητές Ελλάδας από το χέρι και ο Μίτσελ μάλλον έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας του. Ο δεύτερος είχε ευκαιρία στο 11’, ενώ στο 33’ ο Σαβιόλα έχασε επίσης ευκαιρία να ισοφαρίσει. 



Και ενώ ο Ολυμπιακός πίεζε την εστία του Τζόουνς με κάθε τρόπο, η Λίβερπουλ περίμενε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. 


Οι αλλαγές του β’ μέρους δεν επηρέασαν τον Ολυμπιακό που συνέχισε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Στο 50’ ο Γκαζαριάν είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 80’ ο Μπουχαλάκης πέρασε και τον τερματοφύλακα των «κόκκινων» αλλά δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού αυτή με το σουτ του Σάμαρη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.