Την “τιτανομαχία” μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας αλλά και την κόντρα της οικοδέσποινας Βραζιλίας με την Κολομβία περιμένουν πως και πως οι φίλαθλοι για να μάθουν τις δύο πρώτες ομάδες των ημιτελικών.
Η ώρα των προημιτελικών έφτασε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και την αυλαία ανοίγει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) Γαλλία και Γερμανία κοντράρονται σε μία μάχη που μόνος ένας θα επιβιώσει.
Τόσο οι “τρικολόρ” όσο και η “νασιοναλμανσάφτ” δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια της Νιγηρίας και της Αλγερίας αντίστοιχα στην φάση των “16”, ωστόσο ξεκίνησαν εντυπωσιακά την διοργάνωση και φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.
Στο άλλο ματς της ημέρας, η οικοδέσποινα Βραζιλία παίζει κόντρα στην ιδιαίτερα φιλόδοξη Κολομβία (23:00). Η “σελεσάο” δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτή με την πορεία της μέχρι τώρα στο παγκόσμιο κύπελλο και χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Χιλή στην φάση των “16”.
Στην αντίπερα όχθη η Κολομβία, ήταν η ομάδα που προκρίθηκε πιο εύκολα από τους “8”, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ουρουγουάης με 2-0.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.