Ο τύπος που πριν από λίγα χρόνια έφτασε στην Φιλιππιάδα και τοποθετήθηκε ως βρεφονηπιοκόμος στον παιδικό σταθμό, έδειξε από την πρώτη στιγμή να έχει μια περίεργη και αντικοινωνική συμπεριφορά. Τόσο προς τους πολίτες της Φιλιππιάδας, όσο και προς τα μικρά παιδιά που πήγαιναν στον παιδικό σταθμό.
Μετά από καταγγελίες γονιών ο 60χρονος δημοτικός υπάλληλος το 2011 μεταφέρθηκε στην ταμειακή υπηρεσία της αναπτυξιακή επιχείρηση του Δήμου Φιλιππιάδας . Η τελευταία του δραστηριότητα όμως να πετάξει γυμνές φωτογραφίες στο κέντρο της Φιλιππιάδας ενός 19χρονου κοριτσιού με το οποίο φέρεται να έχει σχέση, ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Ο πατέρας της 19χρονης υπέβαλλε μήνυση  και η ανωμαλιάρικη συμπεριφορά του μακρυμάλλη και περίεργου δημοτικού υπαλλήλου, πήρε τέλος άδοξα.
Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, τους αντιστάθηκε και τους επιτέθηκε, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στην δικαιοσύνη με βαριές κατηγορίες.
Η προανάκριση συνεχίζεται καθώς η αστυνομία πήρε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του δημοτικού υπαλλήλου και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης, αφού οι καταγγελίες των γονέων που είχαν γίνει από το 2011 για ανωμαλιάρικη συμπεριφορά του60χρονου προς τα μικρά παιδιά, μπορεί να αποκαλυφθεί ότι ήταν έγκυρες.
Νεότερα στοιχεία για τηνυπόθεση αυτή θα δημοσιεύσουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Πηγή: prevezaposto.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.