Η ανασταλτική λειτουργία αλλά και ο τομέας της επιθετικής ανάπτυξης είχαν την… τιμητική τους στην απογευματινή προπόνηση του «Δικεφάλου» την Δευτέρα (14/7).
Μια ημέρα πριν το δεύτερο φιλικό της σεζόν, απέναντι στην Ντνίπρο, ο Άγγελος Αναστασιάδης αφιέρωσε σχεδόν όλο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (14/7) στο Όστερμπεεκ σε θέματα τακτικής, χωρίς να λείψει και η καθιερωμένη πλέον ομιλία του στους παίκτες πριν την έναρξη. Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν συμμετείχαν σε παιχνίδι δίχως να επιτρέπεται το άγγιγμα της μπάλας με τα πόδια και οι μεταβιβάσεις έπρεπε να γίνονται με τα χέρια και το κεφάλι.
Στη συνέχεια δούλεψαν στο πρεσάρισμα του αντιπάλου ψηλά στη ζώνη της δικής του άμυνας με τον 61 ετών προπονητή να σταματά συχνά το παιχνίδι δίνοντας συνέχεια οδηγίες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε για πρώτη φορά ο Κιόσε, ενώ ο Κάτσε ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια συνέχισε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ενσωματωθεί σταδιακά στην υπόλοιπη ομάδα. Όσο για τον Σπυρόπουλο μετά την μικροεπέμβαση στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού φόρεσε παπούτσι, ξεκίνησε τρέξιμο και υπολογίζεται πως τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Τέλος, ο Τζανδάρης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενός ερεθισμού στη βουβωνική χώρα και την Τρίτη (15/7) θα είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.