Σε συζητήσεις με τους Θεσσαλούς για την παραχώρηση του 19χρονου επιθετικού με την μορφή δανεισμού είναι οι «κιτρινόμαυροι»
Ο… δίαυλος συνεργασίας που έχει ανοίξει μεταξύ της ΑΕΚ και της Νίκης Βόλου φαίνεται πως παραμένει ενεργός καθώς ύστερα από τον Νίκο Αργυρίου, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Ένωσης αναμένεται να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο λόγος για τον Βασίλη Τσεβά, που κατάφερε να μείνει στο ρόστερ του «Δικεφάλου» αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Έτσι, με δεδομένο πως η «νεοφώτιστη» στη Super League, Νίκη Βόλου, αναζητά νεαρούς παίκτες για την στελέχωση του ρόστερ της και ήδη ενισχύθηκε με τον Αργυρίου, εξέφρασε ενδιαφέρον και για τον Τσεβά. Στην αντίπερα όχθη, ύστερα από τις πρώτες επαφές διαπιστώθηκε πως η ΑΕΚ είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει ακόμη έναν παίκτη της στον σύλλογο της Νέας Ιωνίας. Συνεπώς, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα, με το βλέμμα των «κιτρινόμαυρων» φυσικά να είναι συνεχώς στον Βόλο και στους δυο νεαρούς άσους, κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.