Ένα αδερφάκι στον μόλις ενός έτους γιο της Μίλαν, πρόκειται να φέρει σε μερικούς μήνες η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα. Ο φίλος της Κάρλος Βιβές επιβεβαίωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της, ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρντ Πικέ.
Η Mirror αναφέρει πως ο στενός φίλος και συνεργάτης της Σακίρα, Κάρλος Βιβές επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της μικροκαμωμένης τραγουδίστριας.
«Ναι είναι έγκυος και είναι πολύ χαρούμενη» αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Μαϊάμι.
Μια άλλη πηγή ισχυρίζεται ότι η Σακίρα περιμένει κοριτσάκι. Σύμφωνα με το latino.foxnews.com, ο παρουσιαστής του σόου «El Gordo y La Flaca», Ραούλ ντε Μολίνα: «Είναι όντως έγκυος και οι γονείς είναι πολύ ευτυχισμένοι γιατί περιμένουν κοριτσάκι».
Οι φήμες για την εγκυμοσύνη ξεκίνησαν, όταν η τραγουδίστρια του «Hips Don't Lie» περιόρισε τις χαρακτηριστικές κινήσεις με τους γοφούς της στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, Ζεράρντ Πικέ δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε σχολιάσει τις φήμες. Μάλιστα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Latina τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει πως «αν το πρόγραμμά μου δεν ήταν τόσο φορτωμένο, θα ήμουν ήδη έγκυος» ενώ τόνισε πως «θα θέλαμε οκτώ ή εννέα παιδιά» με τον Ζεράρντ για να κάνει τη δική της ποδοσφαιρική ομάδα.
Η 37χρονη τραγουδίστρια γνώρισε τον 27χρονο Πικέ όταν πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ για το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ του 2010.

Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.