Το ζευγάρι δεν αντέδρασε περιμένοντας από τον επίδοξο διαρρήκτη να κάνει την επόμενη κίνηση. Ο άγνωστος άνδρας περπάτησε στη βεράντα, προφανώς κατάλαβε ότι μέσα στο σπίτι βρίσκονταν άτομα που δεν υπολόγιζε να συναντήσει και συνέχισε τη… βόλτα του σε βεράντα διπλανού σπιτιού, στο οποίο όμως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάποιος στο εσωτερικό του.
Για λόγους που δεν είναι εφικτό να γνωρίζει κάποιος, τελικά ο διαρρήκτης άλλαξε τα σχέδιά του και ανενόχλητος επέστρεψε στη βεράντα του πρώτου σπιτιού, πάτησε σε παρακείμενη οικοδομή, βρέθηκε στο δρόμο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Εύκολα γίνεται αντιληπτό το σοκ που πέρασε το συγκεκριμένο ζευγάρι Λαρισαίων, το οποίο έζησε για μερικά λεπτά σε απόσταση αναπνοής με έναν επίδοξο διαρρήκτη και την τροπή που θα μπορούσε να έχει λάβει η παραπάνω ιστορία αν τυχαία οι πρωταγωνιστές έρχονταν… πρόσωπο με πρόσωπο.
Αυτό το περιστατικό δεν είναι το μόνο και αποτελεί μία μόνο περίπτωση από τις δεκάδες που καταγράφονται και συζητούνται στη Λάρισα, μεταξύ κατοίκων τρομαγμένων που δεν ξέρουν πώς να προφυλάξουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τις περιουσίες από τις… ορέξεις των διαρρηκτών!

Πηγή: magnesianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.