Η επιχείρηση «Νάνος Νίκος» με έδρα το Βόλο Μαγνησίας και ιδρυτή τον ίδιο δραστηριοποιείται στον κλάδο της ψύξης και ειδικότερα στον κλιματισμό από το 2001 και για 13 και πλέον χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την μελέτη για την σωστή τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων, επισκευή και συντήρηση χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά – χημικά καθώς επίσης και εντοιχισμένα σωληνώσεων για προεγκατάσταση σε νεόδμητες οικοδομές.
Το προσωπικό που στελεχώνει τα συνεργεία της επιχείρησης είναι αδειούχοι τεχνικοί με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και πολυετή πείρα στον χώρο του κλιματισμού διατηρώντας την ποιότητα εκτέλεσης τν εργασιών σε υψηλό επίπεδο έχοντας πάντα σαν βασική αξία την ικανοποίηση των πελατών.
Τα τελευταία χρόνια με συσσωρευμένη πλέον εμπειρία και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό της διεθνούς αναγνωρισμένης στον χώρο της εταιρείας “Lifa Air” οι δραστηριότητες της επιχείρησης επεκτείνονται εκτός από το κλιματισμό και σε ένα επιπλέον αντικείμενο τον καθαρισμό και απολύμανση αεραγωγών με χρήση ρομπότ και μικροκάμερας καθιστώντας μας έτσι ως ένα από τα πλέον έμπειρα συνεργεία σε επαγγελματικό επίπεδο την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. 


Κλιματισμός εγκατάστασης

Στο χώρο του κλιματισμού η επιχείρηση έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο εκμεταλλευόμενη την πολυετή πείρα μας στα κεντρικά συστήματα κλιματισμού (VRF), πολυδιαιρούμενα μηχανήματα (multi systems) καθώς και στα οικιακής χρήσης μηχανήματα (split units) όσον αφορά την μελέτη ή την εγκατάσταση.


Συντήρηση – επισκευές
Μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων και εταιρειών μας έχει εμπιστευτεί για την συνεχή συντήρηση και επισκευή των κλιματιστικών μηχανημάτων.
Στόχος μας είναι η άψογη λειτουργία των μονάδων που επιτυγχάνεται με αξιόπιστη συντήρηση η οποία περιλαμβάνει τα παρακάτω:
Χημικός καθαρισμός και απολύμανση της εσωτερικής μονάδας (στοιχείο, φίλτρα, εσωτ. Ανεμιστήρες, φτερωτή)
Η εργασία αυτή γίνεται για την αποφυγή του σχηματισμού μικροβίων, μηκύτων, βακτηριδίων κ.α. με χρήση χημικών – απολυμαντικών που διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ISO ασφαλούς χρήσης όπως απαιτούνται από τους διεθνείς κανονισμούς και πρωτόκολλα.
Καθαρισμός εξωτερικής μονάδας
Έλεγχος πιέσεων και θερμοκρασιών για τυχόν διαρροή του ψυκτικού κυκλώματος
Ηλεκτρολογικός έλεγχος για τυχόν χαλαρώσεις των ηλεκτρικών συνδέσεων

Προεγκατάσταση σωληνώσεων σε οικοδομές

Η επιχείρηση μας μπορεί να αναλάβει την κατασκευή ολοκληρωμένων δικτύων σωληνώσεων ή ακόμα και την προεγκατάσταση σωλήνων σε υπό κατασκευή οικοδομές προεπιλέγοντας έτσι την σωστή και ακριβή θέση τοποθέτησης της κλιματιστικής μονάδας προσφέροντας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα δίκτυα παραδίδονται ερμητικά σφραγισμένα, αποτρέποντας έτσι την ανεπιθύμητη εισροή υγρασίας στο εσωτερικό των σωλήνων προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην μελλοντική εγκατάσταση.

Καθαρισμός και απολύμανση αεραγωγών

Η επιχείρηση Νάνος Νίκος είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος της LIFA AIR.
Αποφύγετε με τον πιο ακίνδυνο τρόπο γκρεμίσματα, αντικαταστάσεις και αναστάτωση στην επιχείρηση σας. Εμείς σε συνεργασία με την LIFA AIR διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό αεραγωγών όλων των διαστάσεων. Με εργαλεία προηγούμενης τεχνολογίας συμπεριλαμβάνοντας τηλεκατευθυνόμενη κάμερα, πίνακα ελέγχου και σύστημα έγχρωμης καταγραφής (tv, video).

Μικροσωματίδια
Αρκετές ασθένειες ελαφριές και σοβαρές (πονοκέφαλοι, μυϊκοί πόνοι, αλλεργίες, νόσος των λεγεωνάριων κ.α.) οφείλονται στην κακή συντήρηση των αεραγωγών διάφορων δημοσίων κλειστών χώρων π.χ. καταστήματα, καφετέριες, μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α. Η επιχείρηση μας είναι εξειδικευμένη στον καθαρισμό και την απολύμανση αεραγωγών κλιματισμού – εξαερισμού. 

Λίπη
Τέλος στην συχνή αντικατάσταση των συστημάτων απορρόφησης. Λίπη και καμένα λάδια αυξάνουν την συχνότητα των βλαβών στους ηλεκτροκινητήρες των συστημάτων απορρόφησης καθώς και στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Ταυτόχρονα καταστρέφουν τους αγωγούς προκαλώντας την συχνή αντικατάσταση τους ενώ μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και αιτία πυρκαγιάς.

Εμείς αναλαμβάνουμε την συντήρηση των αεραγωγών – λίπους για την αποφυγή των παραπάνω και απευθυνόμαστε σε:
Εστιατόρια – Ταβέρνες
Ψησταριές – Σουβλατζίδικα
Τυροπιτάδικα – Κρεπερί
Τσιπουράδικα 

Καθαρισμός τζακιών
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό από καμινάδες τζακιών χρησιμοποιώντας ρομπότ και μικροκάμερα για ταυτόχρονο έλεγχο οποιασδήποτε φθοράς στο εσωτερικό της καμινάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε γίνεται απορρόφηση της καπνιάς μέσα σε ειδικά φίλτρα και έτσι δεν δημιουργούμε αναστάτωση στο σπίτι.

Μέτρηση ποιότητας αέρα
Η εταιρεία μας έχοντας τα κατάλληλα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας μπορεί να αποδείξει αν ο χώρος σας είναι μολυσμένος ή επιβαρυμένος από βλαβερά μικροσωματίδια.
Αναλυτικά έχουμε την δυνατότητα καταγραφής:
-Θερμοκρασίας 
-Υγρασίας 
-Μονοξείδιο του άνθρακα 
-Διοξείδιο του άνθρακα 
-Σχετική υγρασία 
-Ταχύτητα αέρα


Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Κύπρου 11 Α - ΒΟΛΟΣ
Τηλεφωνο: 24210 – 72925 και 694.7077525 Fax: 24210 – 72925
E-mail: nikos-nanos@hotmail.com

Website: http://www.nanosair.gr/
Facebook Page: Nikos Nanos κλιματισμός - καθαρισμός αεραγωγών
Υπεύθυνος: ΝΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.