Χωρίς τρεις η πρώτη για τον Παναιτωλικό ενώ την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.
Νέο ξεκίνημα και για την ομάδα του Παναιτωλικού την Δευτέρα με τους παίκτες του Μάκη Χάβου να πραγματοποιούν την πρώτη τους συγκέντρωση για την νέα σεζόν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Αγρινίου. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους νέους του παίκτες να δίνουν το παρών αλλά όχι και τους Γοδόι, Μαρτίνες και Ράφαελ που είχαν μια μέρα επιπλέον άδεια και θα είναι παρόντες την Τρίτη. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την Τετάρτη.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποιήθηκε απόψε στο EMILEON. Άρχισε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής με μπάλα.
Απουσίασαν ο Γοδόι, ο Μαρτίνες, ο Ράφαελ, στους οποίους είχε δοθεί επιπλέον άδεια και επιστρέφουν αύριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Θεοδωρίδης.
Αύριο Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις στο EMILEON. Για την Τετάρτη 2 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 8.00 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα".

Πηγή: sport24.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.