Φιλικό με την ομάδα Νέων έδωσε το πρωί της Κυριακής η Νίκη Βόλου, επικρατώντας 4-1.
Ο Γουίλιαμ Βλουτ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Χρόνο συμμετοχή πήραν οι Νατσιόπουλος, και Αναστασόπουλος, με τον δεύτερο ειδικά να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Στο 38’ ο Κορέτα με σουτ άνοιξε το σκορ, με σουτ από κοντά και στο 64’ ο Γυφτοκώστας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τη Νίκη. Το 3-0 έγινε από τον Αναστασόπουλο μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και στο 83’ ο Κορέτα πέτυχε το 4-0 μετά από όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ. Για την ομάδα των Νέων μείωσε σε 4-1 ο Σιώμος στο 84’ με ωραίο πλασέ.
Νίκη Βόλου: Γεωργακόπουλος, Καντούτσης, Γιώτας, Τσουκάνης, Μαχλελής, Γεωργατζής, Χαρτσιάς (30’ Κορέτα), Τσεβάς, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Γυφτοκώστας.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκούρτης.
Νέοι Νίκης: Γρηγοριάδης, Μαυρίδης, Αγγελής, Στρούγγης, Καταρτζής, Σενκάι, Προκοπένκο, Μουντζούρης, Πάσχος, Τσιάκος, Αραμπατζής.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πολυμέρου, Κελεσίδης, Μπλούχος, Ράπτης, Καταρτζής, Ποζατσίδης, Καρακώστας, Πέτσης, Παπάζογλου, Σιώμος, Σουάρες.


Πηγή
: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.