Το ενδεχόμενο απόπειρας ανθρωποκτονίας μιας γυναίκας από τη Γερμανία εξετάζουν Αστυνομία, Λιμεναρχείο και η εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που έχουν κινητοποιηθεί από τα ξημερώματα, μετά την πληροφορία ότι βρισκόταν στις Αλυκές και ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η γυναίκα έδωσε στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, που μένει στην Αθήνα, σήμερα τα ξημερώματα και τον ενημέρωσε με μήνυμα ότι βρίσκεται στις Αλυκές Βόλου και σκοπεύει να θέσει τέρμα στη ζωή της.
Ο σύζυγός της ενημέρωσε άμεσα τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό της. Για το περιστατικό κινητοποιήθηκε και το Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων κάνει έρευνες από το πρωί σε πιθανά σημεία, που ενδεχομένως να βρίσκεται η γυναίκα, όπως Πευκάκια, Αγ. Στέφανο, Σωρό κλπ.
Όπως έγινε γνωστό, το εν διαστάσει ζευγάρι, έχει δύο ενήλικα παιδιά, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η Γερμανίδα ήρθε στο Βόλου με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο μάρκας HYUNDAI GETZ, πορτοκαλί χρώματος, που όμως δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής.


Πηγή: magnesianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.