- Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Μύκονο είναι από τα πιο γνωστά στη χώρα
- Το κλιμάκιο για φορολογικό έλεγχο θα παραμείνει στο νησί και ανάλογοι έλεγχοι γίνονται και σε άλλα νησιά
- Ο 50χρονος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που ανήκει το κέντρο συνελήφθη
- Οδηγήθηκε ήδη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 50χρονος επιχειρηματίας, για μη τη έκδοση αποδείξεων σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Μύκονο, το οποίο είναι από τα πλέον γνωστά με φήμη και έξω από τη χώρα.
Κι αυτό γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τη διεύθυνση της Οικονομικής Αστυνομίας, οι υπάλληλοι του κέντρου είχαν ξεχάσει να κόψουν όχι μία, όχι δύο, όχι 100, αλλά συνολικά 449 αποδείξεις λιανικών συναλλαγών.
Αυτό σημαίνει ότι στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο δεν πρέπει να είχε αποδείξεις ούτε ένας πελάτης. Το συνολικό ποσό των 449 αποδείξεων που θα γλίτωνε ο επιχειρηματίας έφτανε τα 11.225 ευρώ για τα οποία ποτέ δεν θα φορολογούνταν εάν δεν είχε γίνει έλεγχος.
Ο 50χρονος επιχειρηματίας που είναι γνωστός σε όλη τη Μύκονο πλέον κατηγορείται για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και συνελήφθη.
Το μεικτό κλιμάκιο των Τμημάτων Φορολογικής Αστυνόμευσης και Κοινωνικής & Ασφαλιστικής Προστασίας, μετέβη στο νησί της Μυκόνου για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, με στόχο την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία. 
Το κλιμάκιο έφτασε και στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο νωρίς το πρωί όπου οι ελεγκτές είδαν έκπληκτοι πως έλειπα 449 αποδείξεων λιανικών συναλλαγών.
Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία ανήκει το νυκτερινό κέντρο, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. 
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.