Φαίνεται πως η μεταγραφή του Ιμπαχίμ Αφελάι στον Ολυμπιακό δύσκολα δεν θα πραγματοποιηθεί αφού από όλες τις πλευρές βγαίνει… σιγουριά για τη μετακίνηση του Ολλανδού στον Πειραιά!
Η… βόμβα του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ο Ιμπραχίμ Αφελάι! Η είδηση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού έγινε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής (08/08) και φαίνεται πως το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να πάρουν δανεικό τον Ολλανδό άσο από τους «μπλαουγκράνα» και στη συνέχεια να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, αφού αυτό που έχει τώρα με τους Καταλανούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.
Σύμφωνα με ιστοσελίδες από την Καταλονία, ο Αφελάι δεδομένα δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε στη Μπαρτσελόνα κι έτσι θα αποχαιρετήσει τη Βαρκελώνη. Αυτό που αναφέρουν οι Καταλανοί, και κορυφαίες ιστοσελίδες όπως η «Sport.es», είναι πως ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη προσφορά από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, καλύπτοντας πλήρως το συμβόλαιο του παίκτη. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως το συγκεκριμένο ποσό θα είναι και αυτό που θα καρπωθεί η Μπαρτσελόνα για να δώσει από τώρα τον παίκτη, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί.
Από εκεί και πέρα και οι Ολλανδοί αναφέρονται στην επικείμενη απόκτηση του Ιμπραχίμ Αφελάι από τον Ολυμπιακό. Αυτό που υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του βιρτουόζου εξτρέμ, είναι πως ο παίκτης έχει ήδη μπει σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και πως είναι απόλυτα θετικός στο να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «ELFvoetbal.nl», στο οποίο αναφέρεται ότι «Ο Ολυμπιακός είναι κατά 99% ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Αφελάι».


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.