Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση κι ετοιμάζεται ακόμα και να πληρώσει τη Νιούκαστλ για να πάρει τον Μεντί Αμπέντ, ενώ προχωράει και η απόκτηση επιτελικού μέσου!
Τα επόμενα μεταγραφικά του χτυπήματα σχεδιάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο Champions League θέλουν να ενισχυθούν για να έχουν καλή πορεία στο Europa League, εκεί όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Μίντιλαντ στα πλέι οφ για να μπουν στους ομίλους. Το «τριφύλλι» ετοιμάζεται να προχωρήσει τις ανοιχτές υποθέσεις, με προτεραιότητα σε αυτή του Μεντί Αμπέντ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Παναθηναϊκό έχει ήδη ληφθεί απόφαση να δοθεί… μάχη ως το τέλος για τον Αλγερινό. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν μάλιστα ως και 300.000 ευρώ στη Νιούκαστλ, έτσι ώστε να αγοράσουν τον Αμπέντ και να τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια στο ρόστερ τους. Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» είναι έτοιμοι να «κλείσουν» και τον επιτελικό μέσο που έχουν ως στόχο εδώ κι αρκετό καιρό. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρήσει το θέμα και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: onsports.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.