Υπεράνθρωπες προσπάθειες έκαναν οι άνδρες της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν έναν άνδρα που ήταν συνοδηγός στο φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του και το οποίο έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων στη Λαμία.
Το τραγικό συμβάν έγινε στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στον επαρχιακό δρόμο του Δήμου Μακρακώμης και συγκεκριμένα στο 7ο χιλιόμετρο από Καστρί προς Τρίλοφο, αφού πατέρας και γιος είχαν πάει στο Δομοκό και φόρτωσαν σιτάρι με προορισμό την Μακρακώμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε μια στροφή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό ύψους περίπου 30 μέτρων.
Ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, ωστόσο ο πατέρας του στάθηκε πιο άτυχος αφού εγκλωβίστηκε και το πόδι του καταπλακώθηκε στο κάτω μέρος από το φορτηγό.
Οι πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Μακρακώμης έκαναν υπεράνθρωπες προσπαθείς για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία, ενώ χρειάστηκε να έρθει και το γερανοφόρο από τη Λαμία για να τραβήξει το βαρύ όχημα και να απεγκλωβιστεί τελικά ο άτυχος άνδρας, που διακομίσθηκε μαζί με το γιο του στο νοσοκομείο Λαμίας.
Δυστυχώς όμως, οι γιατροί δεν τα κατάφεραν και ο πατέρας ακρωτηριάστηκε χαμηλά στο ένα πόδι.

Πηγή: lamiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.