Σύντομη σε διάρκεια ήταν η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς μέσα σε 15 λεπτά επικυρώθηκε η τοποθέτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη ως νέου προέδρου, με τον ίδιο να απουσιάζει!
Στο πάνελ ανέβηκαν οι Ζήσης Βρύζας και Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ στη διαδικασία παρευρέθηκε και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.  Συνολικά εκπροσωπήθηκαν 93.706.393 μετοχές, δηλαδή το 84,41% του μετοχικού κεφαλαίου.
Η πρόσληψη του Ιάκωβου Αγγελίδη εγκρίθηκε ομόφωνα, ωστόσο ο ίδιος δεν ήταν παρών, με τον Ζήση Βρύζα να ενημερώνει πως θα είναι παρών στην επόμενη γενική συνέλευση. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η θητεία του Αγγελίδη θα είναι πενταετής και η αμοιβή του θα ανέρχεται σε 150.000 ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα είναι πενταμελές. Θα αποτελείται από τους Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Γεροντίδη και Παπαδόπουλο.
Σε ερώτηση μικρομετόχου για τις μεταγραφές, ο Βρύζας ανέφερε: «Πλάνο υπάρχει, έχουμε κάνει αγώνα να αλλάξουμε συμπεριφορές και αντιλήψεις πολλών χρόνων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με καθαρό μυαλό και καθαρή σκέψη. Σύντομα θα γίνει συνέντευξη Τύπου».
Για το αν η νέα διοίκηση μπορεί να εγκρίνει μεταγραφές χωρίς την έγκριση του Σαββίδη, όπως για την περίπτωση του Αμπντούν, ο Βρύζας απάντησε ότι: «για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ δεν έχει πάρει καμία θέση».
Τέλος, σε ερώτηση στον Ζήση Βρύζα για τις αρμοδιότητές του, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν για πολλά χρόνια και βρεθήκαμε άνθρωποι όπως εγώ να διοικούμε μια μεγάλη επιχείρηση, έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Θα καθοριστούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο οι ρόλοι του καθενός του ΔΣ».


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.