- Ο διάσημος ηθοποιός έδινε χρόνια μάχη με την κατάθλιψη
- Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν 63 ετών και θεωρείται από τους κορυφαίους της γενιάς του
- Είχε βραβευθεί με Όσκαρ και είχε αποθεωθεί για την ερμηνεία του στην αντιπολεμική ταινία "Good Morning Vietnam"
- "Εχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερό μου φίλο. Ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπημένους του καλλιτέχνες και έναν υπέροχο άνθρωπο", είπε η γυναίκα του
Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμά του στη Βόρεια Καλιφόρνια. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ασφυξία ως αιτία θανάτου, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τη νεκροψία. 
Ο 63χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός από την υπηρέτριά του, η οποία ειδοποίησε την άμεση δράση. Η κλήση που δέχτηκε αφορούσε έναν ενήλικο άνδρα που ήταν αναίσθητος και δεν ανέπνεε.
Η οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα και μετά το παράθυρο, αλλά ανησύχησε όταν δεν της άνοιξε κανείς, καθώς γνώριζε ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν σίγουρα στο σπίτι, ενώ η σύζυγός του απουσίαζε. Αμέσως μετά μπήκε μέσα και αντίκρυσε το νεκρό σώμα του ηθοποιού. 
Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, ο 63χρονος ηθοποιός βρέθηκε καθισμένος, φορώντας τα ρούχα του και έχοντας δέσει μια ζώνη στο λαιμό του. 

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.