Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η νεαρή εγκυμονούσα γυναίκα που μεταφέρθηκε με πόνους και ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο Χαλκίδας και κινδύνευσε η ζωή της, αφού δεν υπήρχε γυναικολόγος ούτε για δείγμα...
Το σοβαρό περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, στα επείγοντα του νοσοκομείου Χαλκίδας, όταν μεταφέρθηκε εκεί μία έγκυος γυναίκα, η οποία απέβαλε και λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας χρειαζόταν άμεσο χειρουργείο.
Στο νοσοκομείο όμως δεν εφημέρευε κανένας γυναικολόγος και σήμανε συναγερμός, μέχρι που μπήκε τυχαία στα επείγοντα ο ειδικεύομενος γιατρός που εφημέρευε εκείνη τη στιγμή στο κέντρο ψυχικής υγείας και ήταν αυτός που ...έπαιξε τον ρόλο του γυναικολόγου.
"Μπήκα στα επείγοντα να πω μία καλησπέρα  και βρέθηκαν να βγάζω πλακούντα γιατί δεν εφημέρευε γυναικολόγος. Τι άλλο μας περιμένει!" τονίζει ο 38χρονος γιατρός.
Μαζί με την μαία λοιπόν αφαίρεσαν το έμβρυο και η περιπέτεια της γυναίκας είχε ευτυχώς αίσιο τέλος.
Στο νοσοκομείο Χαλκίδας εργάζονται μόνο δύο γυναικολόγοι, ενώ μεγάλη έλλειψη γιατρών υπάρχει και σε διάφορες ειδικότητες, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να μένει ακάλυπτο σχεδόν κάθε μήνα.

Πηγή: eviazoom.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.