Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ιμπραχίμ Αφελάι, στον Ολυμπιακό θα ρίξουν όλο το βάρος στην απόκτηση επιθετικού περιοχής που να κάνει τη διαφορά.
Η… βόμβα που περίμεναν όλοι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, πυροδοτήθηκε με την απόκτηση του Ιμπραχίμ Αφελάι. Ο Ολλανδός θεωρείται πια «ερυθρόλευκους», αφού απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, και στο λιμάνι ήδη βάζουν.. μπρος για νέες μεταγραφικές εξελίξεις. Πλέον, για να κλείσει το ρόστερ των Πειραιωτών και να έχει ο Μίτσελ όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλει για να δουλέψει ενόψει πρωταθλήματος και Ευρώπης, απομένει η απόκτηση επιθετικού.
Στον Ολυμπιακό θέλουν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έχει το γκολ. Ήτοι, έναν Κώστα Μήτρογλου, ή τον ίδιο τον Έλληνα φορ που παραμένει αρκετά ψηλά ως επιλογή. Οι τελευταίες πληροφορίες από το συγκεκριμένο μέτωπο, αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν το θέμα και είναι κοντά σε συμφωνία με τη Φούλαμ ενώ κι ο «πιστολέρο» εμφανίζεται θετικός στο να επιστρέψει στον Πειραιά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός φορ, σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του, είναι στην Ιταλία και το Μιλάνο περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης στη διαμάχη του με την Τίγκρες. Το ίδιο περιμένει κι ο Ολυμπιακός για να φανεί τελικά αν θα τον αποκτήσει ή όχι.
Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις επιθετικών που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Για τους «ερυθρόλευκους» έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα, εκ των οποίων κάποια πράγματι απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας και κάποια άλλα όχι. Ως φερόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού προβάρουν το τελευταίο διάστημα οι Ζόνας, Νιάνγκ, Αλμέιδα και Νιλμάρ, με τους Μήτρογλου και Πουλίδο να μένουν ωστόσο στην κορυφή της λίστας.

Πηγή: onsports.gr


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.