Ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος του συνδέσμου Παλαιμάχων Νίκης Βόλου, Κυριάκος Κοκκινάκης, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως όλοι πρέπει να σταθούν στο πλευρό των «κυανόλευκων» στην επιστροφή τους στα «σαλόνια».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Κοκκινάκης στο ραδιόφωνο του Blue Star FM:
«Ξεκινήσαμε μία νέα προσπάθεια και θα δούμε που θα μας βγάλει, βασικός μας στόχος να είμαστε κοντά στην ομάδα και να τη βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις»
-Πόσο καιρό ήταν αδρανής ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της Νίκης;
«Ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων της Νίκης ήταν αδρανής για περίπου τρία χρόνια. Ενδιάμεσα υπήρχαν κάποιες ανεπίσημες εκδηλώσεις, όμως σε γενικά πλαίσια ήταν ανενεργός».
-Ποιος ήταν ο λόγος και ποιος ήταν αυτός που ξεκίνησε την επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου;
«Κάποια στιγμή υπήρξε ένα κάλεσμα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Ανδρέα Πάτση, με τους Τάκη Τσόχα, Ανδρέα Μητρομάρα και Στράτο Μαντζανά να έχουν συνάντηση μαζί του. Αυτό έγινε περίπου τέλη Μαρτίου. Ο κ. Πάτσης ζήτησε από τους εκπροσώπους των παλαιμάχων να επαναδραστηριοποιήσουν το σύνδεσμο με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα, κάτι που είναι αλήθεια πως σκεφτόμασταν ήδη να κάνουμε. Έτσι λίγο καιρό μετά και με την ενεργοποίηση του Γιώργου Παναγιωτόπουλου επαναλειτουργήσαμε αυτόν τον Σύνδεσμο».
-Ποιος είναι ο αριθμός των παλαιμάχων που ανταποκρίθηκε σ' αυτό το πρώτο κάλεσμα;
«Στην πρώτη γενική συνέλευση ήμασταν περίπου 40-45 άτομα. Είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι και θα γίνει μία προσπάθεια να τους ενεργοποιήσουμε και να τους φέρουμε κοντά στο Σύνδεσμο. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κοντά και τους παλιότερους που είναι η πιο μεγάλη ιστορία της Νίκης γιατί εμείς αγωνιστήκαμε στα πέτρινα χρόνια της ομάδας. Εμείς θέλουμε οι παλιοί, όπως είναι ο πατέρας μου (Δημήτρης Κοκκινάκης), ο Κασαπλέρης, ο Λαλές, ο Γάκης, να έρθουν κοντά μας, φυσικά όσο μπορούν οι άνθρωποι».
-Το νέο Δ.Σ.;
«Πρόεδρος είμαι εγώ (Κυριάκος Κοκκινάκης), Α' αντιπρόεδρος ο Γιάννης Φασουράκης , Β' αντιπρόεδρος ο Νίκος Τσιούμας, γραμματέας ο Θόδωρος Τσαλούχας, ταμίας ο Νίκος Μαργαριτόπουλος και μέλη οι Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Σπυριδάκης και Νίκος Νικολόπουλος. Επίσης θέλω να τονίσω παλαίμαχοι που δεν εξελέγησαν στο Δ.Σ., όπως ο Ρηγίνος, ο Θεοδώρου θα τους ζητήσουμε όλοι να είναι κοντά μας. Κύριος στόχος να συσπειρώσουμε όλους τους παλαίμαχους».
-Οι πρώτες εκδηλώσεις και οι πρώτοι άμεσοι στόχοι του Συνδέσμου...
«Σκεφτόμαστε για κάποιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ενώ θέλουμε να κλείσουμε και κάποια φιλικά με άλλους αντίστοιχους Συνδέσμους ώστε το όνομα της Νίκης να ακούγεται και σ' αυτόν τον τομέα. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα καθώς οι περισσότεροι από εμάς ασχολούνται και με την προπονητική. Και γενικότερα είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε τομέα μας ζητηθεί. Μπορούμε να βοηθήσουμε και στο τμήμα σκάουτινγκ εδώ στην περιοχή μας ώστε τα ταλέντα να εντοπίζονται και να οδηγούνται στην ομάδα μας».
-Συνάντηση με την ΠΑΕ και με τον Ερασιτέχνη;
«Είναι στα άμεσα σχέδιά μας να ζητήσουμε συνάντηση τόσο με την ΠΑΕ και τον Ανδρέα Πάτση, όσο και με τον Ερασιτέχνη και τον Γιάννη Ξάνθη με σκοπό να μας πουν πως μπορούμε να βοηθήσουμε».

Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.