Πρώτη στο Β’ Όμιλο του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην Ισπανία, θα τερματίσει η Εθνική Ελλάδας με νίκη της επί της Αργεντινής.
Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν αύριο (04/09, 23.00) στη Σεβίλλη, με το νικητή να πλασάρεται στην κορυφή του ομίλου. Σε περίπτωση που τοαντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνωρίσει την ήττα από τους Νοτιοαμερικανούς, θα μείνει στη δεύτερη θέση, καθώς δεν θα έχει υπέρ του την ισοβαθμία. Αντίθετα, εάν οι Αργεντινοί κερδίσουν θα τερματίσουν σίγουρα πρώτοι, εάν χάσουν όμως κινδυνεύουν ακόμα και με κατρακύλισμά τους στην τρίτη θέση, εάν η Κροατία κερδίσει το Πουέρτο Ρίκο. Εάν η «Χρβάτσκα» χάσει, η Αργεντινή θα έρθει δεύτερη.
Στον Α’ Όμιλο, με τον οποίο διασταυρώνεται η Εθνική μας, η Ισπανία είναι ήδη πρώτη, ασχέτως του αυριανού (04/09, 23.00) αποτελέσματός της με τη Σερβία. Επίσης, δεδομένα δεύτερη είναι η Βραζιλία, καθώς ακόμα και σε περίπτωση ήττας υπερτερεί στις ισοβαθμίες με Γαλλία και Σερβία. Οι «τρικολόρ», εάν κερδίσουν την Αίγυπτο που είναι και το λογικό, θα τερματίσουν τρίτοι. Εάν γίνει η έκπληξη και, παράλληλα, ηΣερβία κερδίσει θα μείνουν τέταρτοι.
Η Κροατία μπορεί να τερματίσει δεύτερη εάν κερδίσει το Πουέρτο Ρίκο και ηΑργεντινή χάσει από την Ελλάδα, τρίτη εάν η νίκη της δεν συνδυαστεί με ήττα των Νοτιοαμερικανών και θα μείνει εκτός συνέχεια εάν ηττηθεί και παράλληλα η Σενεγάληκερδίσει τις Φιλιππίνες. Το Πουέρτο Ρίκο θα περάσει ως τέταρτο στους «16» εάν κερδίσει την Κροατία και θα μείνει πέμπτο εάν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας. Η Σενεγάλη έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στον επόμενο γύρο, αλλά δεν γνωρίζει τη θέση που θα καταλάβει στον όμιλο. Εάν επικρατήσει τωνΦιλιππινών θα τερματίσει στην τρίτη θέση, εάν χάσει θα μείνει τέταρτη. Οριστικά εκτός συνέχειας είναι οι Φιλιππίνες.
Επί της ουσίας, δηλαδή, η Ελλάδα θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα με τη Σερβία στο πρώτο νοκ άουτ ματς των «16» εφόσον έρθει πρώτη. Στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βραζιλία και την τρίτη ομάδα του Α’ Ομίλου (Αργεντινή, Κροατία ή Σενεγάλη). Εάν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μείνει δεύτερο, με ήττα από την Αργεντινή, θα παίξει με τη Γαλλία στους «16» και με το νικητή του ματς ανάμεσα στην Ισπανία και μία εκ των Σενεγάλης,Κροατίας, Πουέρτο Ρίκο στους «8».


Πηγη: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.