Η ομάδα της έκτης κατηγορίας της Αγγλίας,  Μπάσινγκστοουκ Τάουν έκανε πρόταση στον Ροναλντίνιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!
Απίστευτα πράγματα από την ομάδα της έκτης κατηγορίας της Αγγλίας, Μπάσινγκστοουκ Τάουν. Αυτό γιατί ο σύλλογος της Αγγλίας αποφάσισε να κάνει πρόταση στον Ροναλντίνιο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
«Κάναμε πρόταση στον αδελφό του που είναι και ο μάνατζερ του και ανυπομονούμε να ακούσουμε την απάντησή του», είπε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Σίμον Χουντ στο BBC.
Ο Ροναλντίνιο είναι 97 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 και το Champions League με την Μπαρτσελόνα το 2006. Επίσης, κατέκτησε και τη Χρυσή Μπάλα το 2005.
Η Μπάσινγκστοοκ αγωνίζεται στην 6η κατηγορία και κοντράρεται με την ομάδα της Ινδίας, Σενάι Τίτανς που ενδιαφέρονται επίσης για την απόκτησή του. «Κοιτάξαμε τη λίστα με τις μεταγραφές για να δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι. Σοκαριστήκαμε όταν είδαμε πως ο Ροναλντίνιο είναι ελεύθερος και θα μπορούσε να μας εκτοξεύσει. Είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα ήταν τέλειο αυτό για όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο», είπε.


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.