Στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στους Νομούς Κορινθίας και Αργολίδας, επέστρεψε το κλιμάκιο τις Ασφάλειας Αττικής, το οποίο έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των τριών ληστών του Διστόμου, έπειτα από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, μετά την ανακάλυψη του κρησφύγετου στην Ν. Μάκρη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις ληστές, οι οποίοι φέρονται από τις Αρχές ως συνεργάτες του “αντάρτη πόλης”, Νίκου Μαζιώτη, είχαν νοικιάσει σε ανύποπτο χρονικό διάστημα μια εξοχική κατοικία στην Ν. Μάκρη, την οποία όμως εγκατέλειψαν περίπου πέντε ημέρες έπειτα από την κινηματογραφική ληστεία στο Δίστομο και ενώ τα στοιχεία τους είχαν αρχίσει ήδη να διαρρέουν στα ΜΜΕ.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας έπειτα από στοιχεία που έφθασαν στα χέρια τους από τις έρευνες που διεξάγουν, καθώς μέχρι στιγμής και όσον αφορά στην έκκληση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για πληροφορίες από τους πολίτες, αυτές έχουν πέσει στο κενό, καθώς όλα αυτό το διάστημα το τριψήφιο νούμερο τις Ασφάλειας και τις Αντιτρομοκρατικής έχει δεχθεί μόλις δυο τηλεφωνήματα!
Ξανά στην Πελοπόννησο
Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα νέα συμπεράσματα των αστυνομικών τους οδήγησαν εκ νέου στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στα 'λημέρια' του Σ. Χριστοδούλου, οποίος γνωρίζει την περιοχή σαν την παλάμη του καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του.
Στο μεταξύ, οι συσκέψεις στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την τρομοκρατία είναι καθημερινές, καθώς πληροφορίες θέλουν την Αντιτρομοκρατική να έχει ενδείξεις στα χέρια της που δείχνουν επικείμενο μεγάλο χτύπημα.
Στης συσκέψεις αναλύονται όλα τα δεδομένα αλλά και οι πληροφορίες που συγκεντρώνει τόσο η Αντιτρομοκρατική όσο και άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι περιπολίες τόσο των μοτοσικλετιστών τις ΕΛ.ΑΣ, όσο και των πληρωμάτων των περιπολικών σε περιοχές και στόχους που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρων των τρομοκρατών.
Άλλωστε, όπως λέγεται χαρακτηριστικά, μπορεί ο Νίκος Μαζιώτης να συνελήφθη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως με την τρομοκρατία “έχουμε τελειώσει”.

Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.