Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες σημειώθηκε στο ΒΟΑΚ, στο ύψος του δρομου, όπου είχε σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα με τους άνδρες του ΕΚΑΒ. Στα 4 αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα επέβαιναν ποδοσφαιριστές τοπικής ομάδας.


Τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην εθνική οδό Χανίων - Ηρακλείου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, περίπου στις 15.00.
Τα δυο αυτοκίνητα κινούνταν με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο και τα άλλα δυο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ηράκλειο. Η καραμπόλα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή είχε έντονη βροχόπτωση. Όπως γράφει το flashnews, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία έφτασε με δυο οχήματα και 6 άνδρες, προκειμένου να απεγκλωβίσει ένα άτομο από το αυτοκίνητο.


Συγκεκριμένα η ΕΜΑΚ κατάφερε να απεγκλωβίσει έναν 35χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. 
Ωστόσο σύμφωνα με το cretaplus οι τραυματίες είναι 4, ενώ οι δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση.




Σύμφωνα με το cretaplus ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι και τρεις παίκτες του Αετού Ανωγείων, οι οποίοι πήγαιναν για να παίξουν στο Μυλοπόταμο με τη νεοφώτιστη Κάλυβο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.

Πηγή: flashnews και 
cretaplus

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.