Ολόκληρη επιχείρηση για τη διάσωση ενός λουόμενου που κινδύνευε από τα κύματα στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου, στήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή, από τις Λιμενικές Αρχές, που προσπάθησαν να σώσουν τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα.
 Τα ισχυρά ρεύματα που έπνεαν στην περιοχή, είχαν ως αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να παρασυρθεί από τα κύματα στα ανοικτά χωρίς να μπορεί να βγει στην ακτή.
Μόλις οι δικοί του αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε μέσα στη θάλασσα και βλέποντας τον άνθρωπό τους ανήμπορο να κάνει κάτι, κάλεσαν άμεσα τις Λιμενικές Αρχές και την Αστυνομία, όπου για τη διάσωσή του στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού.
Η άμεση κινητοποίηση των αρχών, που έδωσαν σήμα σε παραπλέοντα σκάφη να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρισκόταν ο λουόμενος, είχε ως αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν ομαλά και τελικά ο άνδρας να καταφέρει να βγει στην ακτή με τη συνδρομή των ατόμων που έσπευσαν για βοήθεια.
 Μάλιστα, στο σημείο κατέφθασε και σκάφος από το Λιμάνι της Κυλλήνης με καπετάνιο τον Αρίστο Χατζήπαπα, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο λουόμενο που «εγκλωβίσθηκε» μέσα στα κύματα.


Πηγή: patrisnews.com

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.