Τυφλή… εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Κώστα Μήτρογλου έχει ο Μίτσελ, ο οποίος τον προορίζει για το βασικό σχήμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (13/9) με τον ΟΦΗ.
Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ο άνθρωπος που… επέμεινε για την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού στον Ολυμπιακό, καθώς υπολογίζει στις δυνατότητές του και θεωρεί πως μπορεί να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών των «ερυθρόλευκων» και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για τον λόγο αυτό, ο 51χρονος κόουτς συνομίλησε με τον διεθνή άσο, στην προπόνηση της Δευτέρας (8/9) εκφράζοντάς του την εμπιστοσύνη του.
Παράλληλα, ο Μίτσελ θέλησε να… ηρεμήσει τον Κώστα Μήτρογλου, αναφορικά με τα γκολ, υποστηρίζοντας πως δεν θα πρέπει να έχει άγχος και σύντομα θα βρει την… σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ισπανός προπονητής προορίζει για το βασικό σχήμα, κόντρα στον ΟΦΗ, τον διεθνή φορ, μια και θέλει να του δώσει παιχνίδια στα… πόδια του, ενόψει και της πρεμιέρας του Champions League, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.