Στα ίχνη διεθνούς καρτέλ ναρκωτικών που χρησιμοποιεί την Ελλαδα ως ενδιάμεσο σταθμό για τη διοχέτευση ηρωίνης στην Αγγλία, βρίσκεται η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τις βρετανικές διωκτικές αρχές. Στόχος τους να εντοπίσουν τουςβαρώνους της ηρωίνης
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη συλληψη ενός νεαρού Πακιστανου στο αεροδρομιο Ελευθέριος Βενιζέλος , ο οποιος μετέφερε στις αποσκευές του 13 κιλά και 100 γραμμάτια ηρωίνης.
Που είχε κρύψει τα ναρκωτικά "το βαποράκι"
Ο νεαρός είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε βαλίτσα με διπλό πάτο και συνεληφθη απο τις τελωνειακές αρχές του αεροδρομίου, την περασμενη Κυριακή άρτι αφιχθείς από την Κωνσταντινούπολη.
Το "βαποράκι" είχε ξεκινήσει από το Ισλαμαμπάντ μεταφέροντας τα 13 κιλά ηρωίνης, με τελικό προορισμό το Λονδίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr προκειται για το δεύτερο περιστατικό εντοπισμού κ κατάσχεσης αντιστοιχης ποσότητας ναρκωτικών το τελευταίο χρονικο διάστημα, η μεταφορά του οποίου εγινε με το ιδιο δρομολόγιο και μεθοδολογία .
Συμπτώσεις που κινούν τις υποψίες τοσο των Ράμπο της δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ οσο κ των συναδέλφων τους στην Scotland Yard, πως βρίσκονται στα ίχνη ενός διεθνούς καρτέλ εμπόρων του λευκού θανάτου με επαφές τοσο στην αχανή Νοτιοανατολική Ασία οσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.