Η ήττα από την Βέροια ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον ΟΦΗ, μια και οι «ασπρόμαυροι» έχουν… μπροστά τους μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων.
Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τις εντός έδρας νίκες τους, σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Super League, οι οποίες θα τους έδιναν την ευκαιρία να συνεχίσουν χωρίς… πίεση την δουλειά τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας, δίνουν την ευκαιρία στον Τζενάρο Γκατούζο και τους παίκτες του να ρίξουν… ιδρώτα και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του αγώνα με την Βέροια.
Ωστόσο, το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και ακολουθεί μια σειρά απαιτητικών αγώνων, όπου ο ΟΦΗ καλείται να δείξει το… μέταλλο απ’ το οποίο είναι φτιαγμένος τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, την επόμενη αγωνιστική, ο Όμιλος θα φιλοξενηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, ενώ ακολουθεί η εντός έδρας «μάχη» με τον Ατρόμητο και την 5η αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Παράλληλα, δυσκολίες συγκεντρώνουν και τα πρώτα ματς του Οκτωβρίου, μια και αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον Εργοτέλη, στο ντέρμπι του Ηρακλείου και στην συνέχεια πάει στην Λεωφόρο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


Πηγη: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.