Ο 33χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο της Λιβαδειάς από αστυνομικούς, ενώ όπως προέκυψε, τον μετέφεραν εκεί άλλοι χρήστες ουσιών που φοβήθηκαν από τον θάνατό του που προήλθε πιθανότατα από υπερβολική χρήση.
Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να βρίσκουν τον 33χρονο άνδρα πεσμένο στο δρόμο, επί της οδού Δωδεκανήσου, κοντά στην έξοδο της πόλης για τους Δελφούς.
Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Έρευνα και αποκάλυψη

Παρόλο που δεν υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας, οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν πολλές προσαγωγές και ανακρίσεις και τελικά προέκυψε πως ο 33χρονος βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι μαζί με άλλους χρήστες, κάνοντας χρήση ηρωίνης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο χρήστης κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του, πιθανότατα από υπερβολική δόση, με τους τελευταίους να τον "ξεφορτώνονται" υπό τον φόβο των... "μπλεξιμάτων".

Πηγή:
 lamiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.