Πρωτοφανείς καταστάσεις σε ταβέρνα, με τον ιδιοκτήτη να καταλήγει τραυματισμένος σε νοσοκομείο - 20 άτομα έγιναν ένα κουβάρι την ώρα που έπαιζε η μουσική...
Ενας φελλός ήταν η αιτία του πρωτοφανούς περιστατικού που έλαβε χώρα σε ταβέρνα του χωριού Μαχαιράς του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Ηρθαν στα χέρια δύο παρέες και επί μισή ώρα 20 άτομα γρονθοκοπούνταν, μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων του καταστήματος. 
Ολα ξεκινησαν όταν ένα άτομο από την πρώτη παρέα σηκώθηκε να χορέψει. Κάποιοι άνοιξαν μία σαμπανια και ο φελλός βρέθηκε στο κεφάλι... ενός ατόμου από την άλλη παρέα. Θεωρώθηκε εσκεμμένη ενέργεια και ακολούθησε σύρραξη επί μισή ώρα. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου τραυματίστηκε από μαχαίρι ενώ για το συμβάν συνελήφθη ένας 19χρονος. 
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως οι δύο παρέες είχαν κοντρα απο παλιά και μάλιστα για τα μάτια μιας γυναίκας. Οσο για το κατάστημα; Σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές και το πιθανότερο είναι να μείνει κλειστό τις επόμενες μέρες, μέχρι να αποκατασταθούν.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.