Η εικόνα στο δρόμο παραξένεψε τους περαστικούς και λίγο αργότερα τους άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο...

Άφησε το αυτοκίνητο της αστυνομίας με ανοιχτή τη μηχανή και εκείνος εξαφανίστηκε.  Ο λόγος για έναν άνδρα που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και είχε πάει  στο Ηράκλειο για προσωπική του υπόθεση.
Ο αστυνομικός ο οποίος έχει χρεωθεί σύμφωνα με πληροφορίες τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο πάρκαρε το υπηρεσιακό όχημα (όχι συμβατικό) στην οδό Μίνωος στο Ηράκλειο. Το άφησε ξεκλείδωτο και τη μηχανή να δουλεύει προκειμένου να είναι σε λειτουργία το σύστημα κλιματισμού για τον υπηρεσιακό σκύλο που είχε μαζί του και πήγε σε ιδιωτική κλινική.
Κάτοικοι της περιοχής, που έβλεπαν για αρκετή ώρα το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι το όχημα ανήκει στην Τροχαία Αγίου Νικολάου.
Ψάχνοντας μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν και το υπηρεσιακό περίστροφο του αστυνομικού. Οι αστυνομικοί μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία στην οποία ανήκει.
Εκείνοι με τη σειρά τους εντόπισαν τον συνάδελφο τους ο οποίος πήγε από το αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου για να παραλάβει όχημα, σκύλο και υπηρεσιακό όπλο. Για το θέμα έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ο αστυνομικός θα κληθεί τις επόμενες ώρες να καταθέσει.

Πηγή: candianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.