Σε διαπραγματεύσεις με τους Μοχάμεντ Μπεν και Νίκο Καλτσά βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της Βέροιας για την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Οι δύο ποδοσφαιριστές διανύουν τους τελευταίους μήνες της συνεργασίας τους με την «Βασίλισσα του Βορρά» και για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες του συλλόγου της Μακεδονίας έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές για την επέκταση των συμβολαίων τους, ούτως ώστε να τους «δέσουν» στην ομάδα.
Από τον Ιανουάριο, οι δύο παίκτες θα έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν με ομάδα της αρεσκείας τους για το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς η Βέροια να μπορεί να αξιώσει κάποιο ποσό για την αποδέσμευσή τους. Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας της Ημαθίας έχουν ήδη αρχίσει τις πρώτες επαφές για να «δέσουν» τους Μοχάμεντ Μπεν και Νίκο Καλτσά, οι οποίοι έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα των «κυανέρυθρων».
Ωστόσο, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα… γεμάτες στην Βέροια, μια και 21 συμβόλαια ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι, τόσο παικτών που ανήκουν στην «Βασίλισσα», όσο και αυτών που αγωνίζονται ως δανεικοί. Συγκεκριμένα, πέραν των Μπεν και Καλτσά, τον Ιούνιο του 2015 λήγουν τα συμβόλαια των Μπράβο, Βούκιτς, Βεργώνη, Μπαλάφα, Κάλι, Κάμπορα, Μπατιόν, Βάσκες, Καταλά, Μαλόν, Βέρτζο, Αμαραντίδη, Μπαργκάν, Παναγιωτούδη, Άρτσε, Όστοϊτς, Μάνο και Ντουμίτρου.


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.