Ληστές είναι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες τηςδολοφονίας του 60χρονου φύλακα από τη Γκάνα, που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής, σε εταιρία με σκάφη, κοντά στο Καρακόνερο της Ρόδου.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε στο πάτωμα, με τα χέρια δεμένα με σχοινί, χτυπημένος σε όλο του το σώμα και με ένα κομμάτι σεντόνι περασμένο στο λαιμό του με το οποίο φαίνεται ότι τον βασάνιζαν οι δράστες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος αντιμετώπιζε και καρδιολογικά προβλήματα, ωστόσο φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.
Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρίας εμπορίας και επισκευής σκαφών που διατηρεί ο επιχειρηματίας κος Παυλάτος,  στην Ρόδου Καλλιθέας.
Όταν στις 11 το βράδυ έφθασε εκεί συνάδελφός του για να τον αλλάξει βάρδια, δεν τον βρήκε στην κεντρική είσοδο όπου έπρεπε να είναι. Τον αναζήτησε στη συνέχεια και έντρομος είδε ότι ήταν ξαπλωμένος, χτυπημένος και χωρίς αισθήσεις κοντά στο βαφείο των εγκαταστάσεων.
Οι δράστες φαίνεται ότι τον είχαν δέσει και τον είχαν σύρει μέχρι εκεί, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν το γραφείο που φυλάσσονταν το χρηματοκιβώτιο, στον πρώτο όροφο, χωρίς να καταφέρουν να το ανοίξουν.
Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες που έχει εγκαταστήσει στην επιχείρηση ο ιδιοκτήτης.


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.