Την προσοχή των πολιτών μετά την εμφάνιση επιτήδειων που ζητούν χρήματα για εράνους, προσποιούμενοι τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πατρέων, εφιστά το Σωματείο Οδηγών-Χειριστών του δήμου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πολλές καταγγελίες από πολίτες, ότι άγνωστοι, πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και ζητάνε χρήματα δήθεν για εράνους που πραγματοποιούν εργαζόμενοι στην καθαριότητα ή γενικά στο δήμο Πατρέων.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει:
«Τις τελευταίες ημέρες το Σωματείο Οδηγών-Χειριστών του Δήμου Πατρέων έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών με βάση τις οποίες διάφορα άτομα πραγματοποιούν εράνους στο όνομα εργαζομένων στην καθαριότητα ή εν γένει στο Δήμο Πατρέων.
Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός το Σωματείο ενημερώνει τον πατραϊκό λαό για τα εξής:
-     Τα άτομα αυτά δεν είναι εργαζόμενοι του Δήμου
-     Το Σωματείο δεν πραγματοποιεί κανέναν έρανο
-     Οι υπάλληλοι του Δήμου πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους βάσει της κείμενης νομοθεσίας και ως εκ τούτου δεν τίθεται κανένα θέμα εράνου.
-     Καλούνται οι συμπολίτες μας να μην δίνουν χρήματα σε τέτοια άτομα για οποιονδήποτε λόγο και να καλούν τις αρμόδιες αρχές, ώστε να προβούν εκείνες στην αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού.»


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.