Από την Τρίτη (30/12) θα γίνει κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους κυπελλούχους Ελλάδος.
Ο έμπειρος στόπερ αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή του «τριφυλλιού» για τον Γενάρη -είχε προηγηθεί εκείνη του Σωτήρη Νίνη-, κάτι που έχει γίνει γνωστό από το περασμένο Σάββατο (27/12).
Το πρωί της Δευτέρας (29/12) ο Ταυλαρίδης πέρασε από εργομετρικά τεστ με απόλυτη επιτυχία και το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον εκπρόσωπό του. Εκεί υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος.
Ωστόσο η μεταγραφή θα ανακοινωθεί κι επίσημα την Τρίτη (30/12) το μεσημέρι. Οι «πράσινοι» έχουν ρεπό αύριο (30/12) και από την Τετάρτη (31/12) θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους, έχοντας μπροστά τους το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4/1).
Έτσι λοιπόν ο 35χρονος αμυντικός θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα την Τετάρτη (31/12) κι όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τους Ηπειρώτες.


Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.