Και πέμπτο άτομο συνελήφθη για την υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους, που συγκλονίζει την Κοζάνη.
Πρόκειται για έναν 31χρονο Βούλγαρο, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ της 23χρονης μητέρας του βρέφους και του ζευγαριού των Ελλήνων που πλήρωσαν 2.500 ευρώ για να το υιοθετήσουν.
Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν συλληφθεί για την υπόθεση η 23χρονη μητέρα από τη Βουλγαρία, ο 40χρονος άνδρας και η 26χρονη σύζυγός του, αλλά και η 56χρονη μητέρα του άνδρα, η οποία φέρεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. 
Όλοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί υιοθεσιών και για πλαστογραφία πιστοποιητικών. 
Η σύλληψη της 23χρονης έγινε την περασμένη Παρασκευή, ενώ είχε εισαχθεί με πλαστά έγγραφα για να γεννήσει στη Μαιευτική Κλινική του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.
Από την έρευνα της υπόθεσης, προέκυψε ότι η 23χρονη είχε προμηθευθεί τα έγγραφα από τους τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει να της καταβάλλουν μετά τη γέννηση και παράδοση του νεογέννητου χρηματικό ποσό ύψους, 2.500 ευρώ.
Το νεογέννητο κοριτσάκι που γεννήθηκε προχθές το πρωί είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης "Μαμάτσειο" μαζί με την μητέρα του, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Οι τρεις άλλοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και ο 31χρονος Βούλγαρος. 


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.