Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι μεταξύ των παικτών που ενδιαφέρουν τον «Δικέφαλο» ενόψει της μεταγραφικής του ενίσχυσης.
Την περίπτωση του Σεμπάστιαν Μπλάνκο εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή και κυρίως τις πτέρυγες. Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ, που είναι μάλιστα αδερφός του Ίσμαελ που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ, ανήκει στο δυναμικό της Γουέστ Μπρομ από το καλοκαίρι του 2014 αλλά η συμμετοχή στην Premier League είναι «φτωχή» καθώς μετράει μόλις 3 συμμετοχές (και 2 στο League Cup).
Έτσι, αναζητά μια ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, με δανεισμό ως το τέλος της σεζόν. Ο Άγγελος Αναστασιάδης εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Λατινοαμερικάνου άσου που μάλιστα είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2013 στα προκριματικά του Champions League όταν ακόμη ανήκε στην Μέταλιστ. Στην ομάδα της Ουκρανίας λοιπόν είχε μείνει για 3 χρόνια (2011-14) έχοντας 97 συμμετοχές και 14 γκολ, ενώ την προηγούμενη πενταετία φορούσε τη φανέλα της Λανούς όπου μέτρησε 114 εμφανίσεις και σκόραρε 17 φορές.
Δείτε τον Μπλάνκο εν δράσει:



Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.