Μια μικρή «παράταση» ζήτησε ο Ανδρέας Μανουσάκης για την περαιτέρω ενημέρωση που αφορά τις εξελίξεις στο… μέτωπό των Ιταλών επενδυτών – Παρελθόν από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ αποτελεί ο Νίκος Τσαμπουράκης.
Αν και στις τάξεις των διοικούντων τον ΟΦΗ αλλά και των οπαδών της ομάδας αναμενόταν με αγωνία η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Δευτέρας (29/12), εν τέλει η… είδηση δεν βγήκε. Όπως αναφέρεται, στην σχεδόν δίωρη συνεδρίαση των διοικούντων τους Κρητικούς όπου αναμενόταν ενδελεχής ενημέρωση από τον πρόεδρο Ανδρέα Μανουσάκη για τις εξελίξεις με τους Ιταλούς επενδυτές, ζητήθηκε από τον τελευταίο λίγη ακόμη υπομονή. Επισημάνθηκε πως σε λίγες ημέρες θα είναι σε θέση να πει περισσότερα ξεκαθαρίζοντας το… τοπίο αναφορικά με την πρόοδο στην εν λόγω υπόθεση και δεν αποκλείεται να πέσει περισσότερο φως στο θέμα στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Τσαμπουράκης, υπέβαλλε την παραίτησή του θέλοντας να διευκολύνει όπως τόνισε την είσοδο των Ιταλών στην ομάδα. «Υπέβαλλα την παραίτηση μου από την ΠΑΕ ΟΦΗ, θέλοντας με αυτή την κίνηση να διευκολύνω την είσοδο των Ιταλών ενδιαφερόμενων στην ομάδα. Πάντα θα είμαι δίπλα στον ΟΦΗ και στη διοίκηση, για να βοηθήσω όποτε με χρειαστούν, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ιστοσελίδα «neakriti.gr».

Πηγή: onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.